Nieuws

Huis ter Duin
Bijgewerkt: 16 min 50 sec geleden

Zaterdag 16 mei 2015: Tulpenrallye

wo, 15/04/2015 - 12:51

Al jaren is Grand Hotel Huis ter Duin de finish van een van Nederlands meest bekende rally’s voor klassieke auto’s; de Tulpenrallye. Op zaterdag 16 mei arriveren de equipes vanaf circa 14.00 uur op het parkeerdek van Grand Hotel Huis ter Duin. Naast het schouwspel van diverse klassieke auto’s die allemaal voor 1972 gebouwd zijn, bestaat ook de mogelijkheid om te genieten van de diverse hapjes en dranken die op het parkeerdek geserveerd worden.

Volg de tulpenrallye via www.tulpenrallye.nl.

Zaterdag 30 mei 2015: Cure for Cancer Gala

wo, 15/04/2015 - 12:45

Op zaterdag 30 mei 2015 vindt voor de zevende keer het Cure for Cancer Gala in Grand Hotel Huis ter Duin plaats. Een initiatief van professor Jean de la Rosette om fondsen te werven voor onderzoek naar nier-en prostaatkanker.

Meer informatie over het gala en de mogelijkheid om een tafel te kopen, treft u op www.cureforcancergala.nl.

Huis ter Duin Helpt Dirk Kuyt Foundation

wo, 15/04/2015 - 12:43

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om maatschappelijk onze bijdrage te leveren. Op onze website www.huisterduin.com treft u onder het kopje ‘Huis ter Duin Helpt’ een overzicht van de diverse goede doelen die wij ondersteunen. In deze editie van de Xperience besteden wij graag aandacht aan de Dirk Kuyt Foundation.

lees verder

Zaterdag 25 en Zondag 26 april 2015: de Mooiste File

wo, 15/04/2015 - 12:38

Er is maar een file die aan dit criterium voldoet en deze staat op zaterdag 25 april 2015 en zondag 26 april 2015 op de Koningin Wilhelmina Boulevard. In de ochtend van zaterdag 25 april 2015 vertrekt het bloemencorso naar Haarlem, waarna de mooiste file van met bloemen versierde auto’s opgesteld wordt. Op zaterdag is er daarnaast een autosalon met de nieuwste personenauto’s, op zondag fraaie oldtimers en beide dagen is er volop entertainment.

lees verder

Glimmend en opgeladen de weg op

wo, 15/04/2015 - 12:24

Ook voor uw auto is een verblijf in Grand Hotel Huis ter Duin de moeite waard. In onze parkeergarage hebben de elementen geen vat op uw bolide.

Elektrische auto’s kunnen vanaf dit voorjaar weer opgeladen de weg op na een bezoek aan Huis ter Duin. Alle auto’s kunnen daarnaast gebruik maken van de ‘vijf sterren’-behandelingen van onze Protech wasplaats. Per april beschikken wij over een oplaadstation.

lees verder

Nieuw kamertype: Charming

wo, 15/04/2015 - 12:21

Met trots presenteren wij het nieuwe kamertype Charming. De Charming kamers staan voor een nieuwe generatie kamers met volledig nieuwe styling en inrichting, nieuwe bedden, een prettige ruime werk/zithoek met slaapbank en een eigentijds domotica-systeem.

lees verder

Wederom Alles Walzer

vr, 10/04/2015 - 14:56

Zaterdag 7 februari 2015 was het weer Alles Walzer in Grand Hotel Huis ter Duin. De 64 debutanten maakten hun entree in de Picke Zaal. Begeleidt door het Johan Strauss Orkest uit Wenen en met een intensieve danstraining van dansmeester Heinz Heidenreich beleefden zij en de meer dan zevenhonderd gasten een onvergetelijk moment.

lees verder

‘Gasten aan het woord over de High Tea’

vr, 10/04/2015 - 12:11

Van Diepeningen Lounge
Nicole Schubert, Barmanager VDL

Steeds meer High Tea-liefhebbers ontdekken onze combinatie van hoge kwaliteit en stijlvolle klassieke ambiance. We streven naar de best denkbare High Tea beleving.

lees verder

Koffie met snoeperijen

vr, 10/04/2015 - 12:05

Geen zin of tijd voor uitgebreide high tea, maar wel in verschillende zoetigheden bij de koffie?

Koffie Complet.
Ze vechten om de hoofdrol: onze heerlijke koffie en de begeleidende heerlijkheden uit eigen patisserie. Geniet u ook zo van de vers-bereide koekjes en zoete hapjes van Huis ter Duin? Verwen uzelf dan eens met een compleet koffieservies vol heerlijke zoete snoeperijen.

lees verder

High Tea voor moederdag!

vr, 10/04/2015 - 11:57

Moederdag draait voor moeders vooral om het gezellig samenzijn met de familie. Verras haar daarom met onze top High Tea, altijd een schot in de roos.

Van Diepeningen Lounge High Tea

1e gang: 
- Luxe sandwiches

2e gang:
- Canapé’s krab salade
- Canapé’s filet American
- Mocca kopje soep
- Gepaneerde gefrituurde gamba’s

lees verder

Australische Sparkling Wine met Breakers oester!

vr, 10/04/2015 - 11:48

Uitstekende Australische mousserende wijnen van Deakin zijn vanaf dit voorjaar verkrijgbaar in de Van Diepeningen Lounge. Proef de Azahara, een heerlijke sparkling wine op basis van de chardonnay en pinot noir druif, die we ook kennen uit de Champagne. Heerlijk om van te genieten in het lentezonnetje, samen met onze fantastische Breakers oester met Thaise yoghurt en zoet/zure komkommer parels.

lees verder

Slow food: Heerlijke sliders!

vr, 10/04/2015 - 00:11

Brasserie La Terrasse (BLT) heeft een naam groot te houden als het aankomt op burgers, we afficheren onze hamburger met de ‘Best Burger in Town’. Nu zijn alle varianten van BLT en de VDL op één bordje te proeven!

De hamburger is één van de meest succesvolle gerechten ooit. Amerikanen eten zo’n veertien miljard burgers per jaar en dat is niet voor niets. De combinatie van een goed broodje belegd met een goed stuk vlees en creatieve toepassing van allerlei smaakmakers is eigenlijk onweerstaanbaar.

lees verder

Een beetje Huis ter Duin thuis

do, 09/04/2015 - 16:35

Wilt u uw gasten net zo ontvangen als in Huis ter Duin? Of u in uw eigen huiskamer een beetje in de Van Diepeningen lounge wanen? Dat kan met de patisserieproducten van Huis ter Duin, verkrijgbaar bij de receptie.

Bij de receptie vindt u een keur aan heerlijke in huis vervaardigde patisserieproducten zoals fijne nougat en het schitterend verpakte torentje met diverse handgemaakte bonbons. Deze producten vormen behalve een leuk en lekker aandenken natuurlijk ook een smaakvol cadeau. Dagelijks vers verkrijgbaar bij de receptie, prijzen vanaf € 7,95 

Inspirerend groen!

do, 09/04/2015 - 16:32

Bella Italia! De zon schijnt er volop en maakt de tomaten, de aubergines, de kruiden en zeker ook de druiven gezond en simpelweg heerlijk. De Italianen gaan er vervolgens mee aan de slag en wat ontstaat is vrijwel altijd pure magie. Op deze foto ziet u de schitterende wijngaard van de legendarische wijnmaker Angelo Gaja. 

Grand Hotel Huis ter Duin biedt een onvergetelijk arrangement rondom de wijnen van Angelo Gaja, van top tot teen verzorgd met overnachting, diner in Latour en een kistje wijn voor thuis. Lees er alles over bij Latour.