'In Between Party' De Leidse Danssalon

zaterdag, 28 december, 2013 - 20:00 - 23:30

Zorgeloos genieten van een knallend dansfeest!

Het weekend tussen Kerst en Silvester zijn veel mensen vrij terwijl de familiebezoekjes op de feestdagen zelf plaatsvinden. Daarom is dit laatste weekend van het jaar bij uitstek geschikt om lekker een avondje met je partner of met vrienden/vriendinnen. De draaitafels van Huis ter Duin's Club Conversation zijn op zaterdag 28 december in handen van De Leidse Danssalon, beroemd in Leiden en omstreken voor de beste dansfeesten voor 30 uppers.

De Leidse Danssalon organiseert in Leiden totaal avondjes weg in samenwerking met restaurants. In dit weekend in Huis ter Duin maken we het de dansliefhebbers helemaal gemakkelijk met een aanbod voor heerlijke diners of een nachtje weg, desgewenst inclusief oppas voor de kinderen.

De deuren van de Club Conversation gaan vanaf 20.00 uur open en zullen rond de klok van 01.00 uur weer sluiten zodat je de zondag fris en fruitig kunt meemaken.

Tickets voor de 'In Between Party' bedragen slechts € 10,- per persoon. Kaarten voor dit knallende dansfeest zijn verkrijgbaar via de Conciërge van Grand Hotel Huis ter Duin of kan je reserveren via info@deleidsedanssalon.nl. Hotelgasten wordt de entree van de 'In Between Party' aangeboden.

Informeer naar de speciale kamertarieven en de oppasmogelijkheden van Grand Hotel Huis ter Duin via 071-365 1300 of via reservations@huisterduin.com

De Leidse Danssalon Dinerarrangementen
- Driegangen menu BLT     EUR 34,50 p.p.
- Driegangen menu BBH    EUR 45,- p.p.