Valentijn

Verras uw geliefde met een romantisch verblijf aan de kust.

Grand Hotel Huis ter Duin Love Xperience

Verwen u geliefde met een heerlijk valentijn verblijf in Grand Hotel Huis ter Duin. Gelegen direct aan het strand is het hotel de ultieme romantische get-a-way; uitwaaien op het strand, culinair genieten en ontspannen in het health centre. Breakers Beach House en Brasserie La Terrasse hebben zich laten inspireren door de romantische tijd van het jaar. Laat u verrassen door het culinaire team en geniet van uw valentijns overnachting in Grand Hotel Huis ter Duin.

€315,- voor twee personen op basis van één nacht.

Informatie en voorwaarden:

  • De overnachting is op basis van een Charming Landzijde kamer
  • De overnachting is inclusief ontbijt voor 2 personen
  • Een 3 gangen diner in Breakers Beach House of Brasserie La Terrasse exclusief dranken
  • U heeft toegang tot het zwembad en de sauna
  • Het arrangement kan geboekt worden van vrijdag 10 februari tot en met 14 februari
  • Het arrangement is alleen te reserveren o.v.v. Grand Hotel Huis ter Duin Love Xperience en via de afdeling reserveringen. Zij zijn te bereiken via reservations@huisterduin.com 
  • Het arrangement is exclusief toeristenbelasting (€2,39 p.p.p.n.)  en de SDG Transition Fee (8,56 p.p.p.n).

Brasserie La Terrasse 

Informeel genieten met uw valentijn doet u in Brasserie La Terrasse. Liefde gaat door de maag zegt men… het team van Brasserie La Terrasse speelt hier dan ook op in. Heerlijke gerechten die bij de tijd van het jaar passen. Het voorgerecht bestaat uit 3 kleine gerechtjes die gedeeld kunnen worden met uw geliefde, waarna het hoofdgerecht volgt. Een zoet dessert om de liefde te vieren mag uiteraard niet ontbreken. Wilt u uitpakken tijdens de romantische dag van het jaar? Kies dan voor een 4 gangen diner.

3 gangen lunch of diner exclusief dranken a €57,50 per persoon
4 gangen lunch of diner exclusief dranken a €69,50 per persoon

Het menu wordt in de periode van vrijdag 10 februari tot en met 14 februari geserveerd. 

Breakers Beach House 

De liefde viert u in Breakers Beach House. Ervaar overdag een romantisch uitzicht over de Noordzee. In de avonduren ervaart u de warmte van de openhaard. Het team serveert een speciaal valentijnsmenu in deze romantische periode. U geniet van 3 kleine voorgerechtjes om te delen, waarna het hoofdgerecht geserveerd wordt. De avond wordt afgesloten  met een heerlijk dessert. U kunt het valentijnsmenu uitbreiden met een tussengerecht.

3 gangen lunch of diner exclusief dranken a €57,50 per persoon
4 gangen lunch of diner exclusief dranken a €69,50 per persoon

Het menu wordt op vrijdag 10 februari, zaterdag 11 februari, zondag 12 februari geserveerd tijdens de lunch en het diner. Op 14 februari wordt het valentijnsmenu geserveerd tijdens het diner. 

Restaurant Latour 

Verras uw geliefde met een culinair diner in Michelin sterren restaurant Latour. U wordt ontvangen met een glas Ruinart Rosé, waarna een gastronomische avond volgt. U heeft de keuze uit een 6 gangen (€154,- per persoon)  of 7 gangen diner (€174,- per persoon) inclusief tafelwater.

Het Love Menu wordt op vrijdag 10 februari, zaterdag 11 februari en dinsdag 14 februari geserveerd. 

Van Diepeningen Lounge

Intiem genieten doet u in de Van Diepeningen Lounge. Huisgemaakte patisserie in valentijnsferen of kies voor een sprankelend aperitief met heerlijke love bites. Daarnaast serveren wij de Love High Tea. U kunt de middag beginnen met een sprankelend aperitief.

De Valentijn High Tea en de Love Bites worden  in de periode van vrijdag 10 februari tot en met 14 februari geserveerd. 

Petit Latour by Ruinart

Genieten van een heerlijke champagne met een mooi uitzicht doet u bij Petit Latour by Ruinart. De champagnebar van Restaurant Latour is gevestigd op de eerste etage van Grand Hotel Huis ter Duin, naast Restaurant Latour. Bij Petit Latour kunt u verschillende, bijzondere champagnes zowel per glas als per fles te bestellen met bijpassende Franse amuses. Ook staan er op het menu verschillende wijnen en cocktails, waarvan u kunt genieten tijdens het valentijnsweekend. Petit Latour by Ruinart is op vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari geopend vanaf 16.00 uur. Op dinsdag 14 februari verwelkomt zij vanaf 18.00 uur haar gasten.

Patisserie Huis ter Duin

Een lust voor het oog en een ware traktatie voor u en uw partner.. onze huisgemaakte valentijn patisserie. Van heerlijke valentijn bonbons, macarons tot aan een romantische high tea. De creaties van de patisserie zijn te bestellen voor thuis, maar kunnen ook worden besteld voor het aanstaande verblijf. Bestel de items in de webshop.

MC Wellness

Kom volledig tot rust met uw valentijn in het MC Wellness. De verscheidenheid aan behandelingen bieden voor iedereen wat wils. De oosterse sferen van de spa ademen rust en warmte uit. Tip! Altijd een schot in de roos! Weet u niet waar u uw valentijn mee kan verrassen? Geef dan een cadeaubon van MC Wellness cadeau, deze is te besteden voor alle behandelingen en producten waaronder huidverzorging en de lekkerste parfums! Verkrijgbaar via www.mcwebshop.nl. 

Romantische verrassingen

Wilt u uw partner verrassen op de kamer? Kies voor  de Romantic Package. U ontvangt een 1/2 fles Moët & Chandon Rosé Champagne, rozenblaadjes, een grote ballon en een patisserie item bij aankomst. Dit pakket is €79,- in totaal. Onze collega’s van reserveringen assisteren u graag bij uw wensen. Zij zijn te bereiken via reservations@huisterduin.com 

Delen / Share / Teile:
Valentijn
Terug naar overzicht