Winters Weens Genieten

De donkere maand februari belooft een warme en knusse maand te worden in Grand Hotel Huis ter Duin. Gedurende deze maand vindt het Winters Weens Genieten plaats. Het Wiener Ball en Klamuze geven hier het startsein voor. Evenementen die een mooie incentive zijn voor uw medewerkers en/of zakelijke relaties.

Wiener Ball

Op zaterdag 1 februari vindt voor de 52e keer het Wiener Ball plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Een traditie die in een modern jasje is gestoken. Het van origine Oostenrijkse bal is een feestelijke avond met een muzikaal scala van Strauss tot Swing en Disco. Gasten zijn gekleed in gala, wat zorgt voor een feestelijke sfeer. Het evenement voor een heerlijke avond uit met vrienden of zakenrelaties.

Alles Waltzer
De debutanten openen de avond met de dansceremonie onder begeleiding van de uit Wenen ingevlogen dansleraar Heidenreich. Wanneer de heer Heidenreich “Alles Walzer” roept betekent dat het bal officieel geopend is. De gasten van het bal betreden dan ook de dansvloer en de overige zalen waar gedanst, gegeten en gedronken wordt zijn daarmee ook geopend. Naast optredens van het Johann Strauss Ensemble en de Marinierskapel is er om 00.00 uur de Mitternachtseinlage. Een entertainmentblok met een speciale artiest. Vervolgens worden de gasten uitgenodigd voor de publieksquadrille. De avond wordt afgesloten met een afterparty in Club Conversation.

Je hoeft niet te kunnen dansen
Het Wiener Ball is weliswaar een bal, maar dat betekent niet dat er de hele avond gedanst hoeft te worden. Voor de gasten die liever niet de dans wagen, is er genoeg te beleven. In Restaurant Latour, dat op na het diner omgetoverd is tot Wiener Kaffee geniet u in alle rust met uw gasten van heerlijke patisserie. Op de foyer en in Bar Maritime geniet u van kleine, typische Oostenrijkse gerechten en wijnen.

Wilt u aanwezig zijn bij het Wiener Ball? Informeer op www.wienerball.nl voor de arrangementen.

Klassiek genieten aan Zee

Al meer dan 25 jaar is Klamuze een begrip onder fervent bezoekers van klassieke concerten. De concertenreeks vind plaats op vijf zondagmiddagen gedurende de wintermaanden in Grand Hotel Huis ter Duin. Genieten van getalenteerde musici met de Noordzee op de achtergrond. Het zijn de ingrediënten voor een ontspannen middag.

Het gevoel van een Nieuwjaarsconcert
Met nog drie concerten te gaan in het nieuwe jaar 2020 zijn er weer getalenteerde musici geselecteerd om er een mooie zondagmiddag van te maken. Om het jaar goed te beginnen zijn speciaal voor het concert op 2 februari is het Ensemble Johann Strauß ingevlogen vanuit Wenen. Het Ensemble is één van de meest toonaangevende ensembles in Oostenrijk. Overgevlogen uit Wenen spelen zij composities van onder andere violist en naamgenoot Johann Strauss, maar ook tijdgenoten, voorgangers en moderne componisten.

Meer informatie over Klamuze? Bekijk de website: www.klamuze.nl

Business meets pleasure

Het Wiener Ball en Klamuze bieden een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten. Tevens een prachtige incentive om uw medewerkers aan te bieden.

Weens Valentijn weekend

Verwen je geliefde met een heerlijk Valentijn weekend in Grand Hotel Huis ter Duin. Gelegen direct aan het strand is het hotel de ultieme romantische get-a-way; uitwaaien op het strand, culinair genieten en ontspannen in het health centre. De restaurants en lounge hebben zich laten inspireren door Weense invloeden en hebben heerlijke gerechten voor u bereid. Laat u verrassen door het culinaire team en geniet van uw Valentijn weekend in Huis ter Duin.

Weense Wijnmakers Lunch

Michelin sterrenrestaurant Latour nodigt u graag uit op zondag 23 februari om kennis te maken met Weense en Oostenrijkse wijnmakers in combinatie met een heerlijke 5-gangen lunch. Geïnspireerd door de invloeden uit de Oostenrijkse hoofdstad kookt Chef Marcel van Lier heerlijke gerechten. Maître – SHV Meestergastheer Stan Kerckhoffs en zijn team verwelkomen u graag zondag 23 februari.
€ 130,- per persoon
5-gangen lunch inclusief aperitief, bijpassend wijnarrangement, water en koffie.

Winters Weens Genieten
Terug naar overzicht