Alles Walzer tijdens het 52ste Wiener Ball in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zaterdag 1 februari vindt voor de 52ste keer het Wiener Ball plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Een traditie die in een modern jasje is gestoken. Het van origine Oostenrijkse bal is een feestelijke avond met een muzikaal scala van Strauss tot Swing en Disco. Gasten zijn gekleed in gala, wat zorgt voor een feestelijke sfeer. Het evenement voor een heerlijke avond uit met vrienden of zakenrelaties.

Business meets pleasure
Waar het Ball van oorsprong alleen voor de adel bestemd was ziet men nu een duidelijke verschuiving. Iedereen die wil debuteren of komen kijken, dineren en dansen is welkom op dit jaarlijkse evenement. De gasten bestaan uit familie en vrienden van de debutanten, vaste gasten en geïnteresseerden. Maar ook de ondernemers en bedrijven weten de weg naar het Wiener Ball te vinden. Volgens de voorzitter de heer van Pernis is de verscheidenheid van het Ball dat steeds meer bedrijven laat beslissen om hier hun zakelijke gasten mee naar toe te nemen. Het is een feestelijke avond met mooi entertainment en culinaire belevenissen. De loges zorgt dat men genoeg privacy heeft, maar kan nog steeds volop genieten van al het moois wat de avond te bieden heeft.

Een stukje Oostenrijk in Noordwijk aan Zee
Het Wiener Ball brengt het mooie van Wenen en Oostenrijk voor één dag in het jaar naar Noordwijk aan Zee. Gedurende het Ball maken de gasten kennis met de Oostenrijkse cultuur. Wijnen die worden geschonken komen uit bekende Oostenrijkse wijnstreken, gerechten die worden geserveerd zijn geïnspireerd op producten en gerechten uit het bergenland. Maar ook het entertainment heeft een Weens tintje. Het speciaal ingevlogen Ensemble Johann Strauss begeleidt de avond op muzikale wijze. Een dag later vertoont het Ensemble uit Oostenrijk tevens hun kunsten tijdens het derde Klamuze concert in Grand Hotel Huis ter Duin. Geheel in een andere setting, geven zij de gasten op zondag 02 februari het gevoel van het welbekende nieuwjaarsconcert uit Wenen.

Programma
20.15 uur             Zaal open
21.00 uur             Opening Wiener Ball met de binnenkomst van de Jungherren en Damen
00.00 uur             Mitternachtseinlage
02.00 uur             Afsluiting Wiener Ball met het lied “Bruderlein Fein.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €75,00,- via www.wienerball.nl

Over het Wiener Ball
Wiener Ball is een traditie die in een modern jasje is gestoken. Het van origine Oostenrijkse bal is een feestelijke avond met een muzikaal scala van Strauss tot Swing en Disco. Gasten zijn gekleed in gala, wat zorgt voor een feestelijke sfeer. De debutanten openen de avond met de dansceremonie onder begeleiding van de uit Wenen ingevlogen dansleraar Heidenreich. Wanneer de heer Heidenreich “Alles Walzer” roept betekent dat het bal officieel geopend is. De gasten van het bal betreden dan ook de dansvloer en de overige zalen waar gedanst, gegeten en gedronken zijn daarmee ook geopend. Op zaterdag 1 februari 2020 vindt het 52ste Wiener Ball plaats.  Voor het Ball www.wienerball.nl

 Over Grand Hotel Huis ter Duin
Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinaire genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner is men van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen lounge en het MC Wellness Centre, heerlijke plekken om te ontspannen. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. Voor congressen, evenementen en partijen bieden zij u graag een op maat gemaakt arrangement in een van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen – allen met daglicht – met een maximum capaciteit van 2.500 personen. www.huisterduin.com


Gepubliceerd: 28 oktober 2019
Alles Walzer tijdens het 52ste Wiener Ball in Grand Hotel Huis ter Duin
Terug naar overzicht