Officieel statement coronavirus

Geachte gast,

Grand Hotel Huis ter Duin volgt de voortgang van het coronavirus via het RIVM (Nederlands Instituut voor Volksgezondheid en Milieu).Zij volgen de situatie met internationale partners, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC), en geven informatie over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het virus. Ga voor meer informatie en updates naar de website van het RIVM.

Vanwege de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen met betrekking tot het Coronavirus/COVID-19  hebben wij helaas moeten besluiten om  het MC Wellness, het Health Centre, Restaurant Latour, Brasserie La Terrasse, Breakers Beach House en de Van Diepeningen Lounge te sluiten tot en met dinsdag 28 april 2020. Wij zijn nog geopend voor hotelovernachtingen. Echter serveren wij alleen roomservice voor ontbijt, lunch en diner.

Voor bestaande reserveringen tot en met 28 april nemen wij contact met u op. Wij danken u voor uw begrip en wij kijken er naar uit om u in alle goede gezondheid snel weer te mogen ontvangen in één van onze outlets. Zorg goed voor uzelf!

Met vriendelijke groet,

Stephan Stokkermans
Managing Director


Gepubliceerd: 27 februari 2020
Officieel statement coronavirus
Terug naar overzicht