Pasen aan Zee

Vier Pasen aan Zee

Vier Pasen aan Zee

Tijdens de Paasdagen laten we de winterse dagen achter ons en genieten we van de lente. De welbekende bollenvelden staan weer in bloei en de zonnestralen nemen in kracht toe. Normaal gesproken hebben wij een paaskalender voor u, die boordevol staat met leuke activiteiten. Gezien de maatregelen is het voor ons onduidelijk wat wij op het gebied van restaurants en overige services kunnen aanbieden.

Uiteraard werken wij aan verschillende scenario’s. Op basis van de huidige maatregelen, gepubliceerd tijdens de persconferentie van 23 februari 2021, kunnen we u de volgende ervaring bieden:

Verblijf aan zee 

Zorgeloos verblijven in één van onze kamers. De ruime vertrekken, de warme kleuren en de elegante stijl zorgen samen voor een verblijf dat uw verwachtingen overtreft. Grand Hotel Huis ter Duin is gelegen middenin Nationaal Park Hollandse Duinen. Het erfgoed staat bekend om haar diversiteit. Duinen, bloemenvelden, veenweiden, landgoederen, monumenten, dorpen en grote steden wisselen elkaar af in dit gebied. Perfect om met de kinderen een frisse neus te halen of voor een mooie sportieve route.

Breakers Favourites Easter Edition

Het team van Breakers heeft haar Paas favorieten voor u geselecteerd in de speciale box. Een selectie van Breakers klassiekers in combinatie met vernieuwende gerechten. Uiteraard hebben zij ook voor de jonge gasten een heerlijk kids menu samengesteld.

Latour Easter Xperience 

Een unieke ervaring op uw hotelkamer gecreëerd door Michelin sterren Restaurant Latour. Het 6 gangen diner wordt per gang bezorgd bij uw hotelkamer. De aanvang van het diner is 18.30 uur. Bij de gerechten worden bijpassende wijnen geserveerd. Deze ervaring is tot 2 dagen voorafgaand aan het gewenste moment van serveren te bestellen

Restaurant Delivery Service 

Het ontbijt, de lunch en het diner worden bezorgd tot aan de hotelkamerdeur.

Patisserie Huis ter Duin 

Het is een lust voor het oog, maar ook zeker een ware traktatie voor de mond. Al meer dan 25 jaar heeft Huis ter Duin haar eigen patisserie. Van heerlijke bonbons, tot vers gebak en feestelijke taarten.  Al deze zoetigheden zijn vooraf aan uw verblijf te bestellen via de webshop.

Huis ter Deli 

Speciaal voor de hotelgasten bieden wij een nieuwe faciliteit aan; de Huis ter Duin Deli. De pop-up is dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend om heerlijke versnaperingen te kopen. Van koffie en thee, patisserie tot aan wijn en Champagne.

MC Wellness & Arti Hairstylisten

MC Wellness en Arti Hairstylisten zijn geopend voor heerlijke ontspannende behandelingen.  Het zwembad en de sauna’s blijven gesloten vanwege de maatregelen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via 0713651300 of via reservations@huisterduin.com.

Mocht u nog vragen hebben omtrent het verblijf vernemen wij dat graag van u. Neem contact op met onze afdelingen reserveringen via +31 (0)71 365 1300 of via reservations@huisterduin.com.


Gepubliceerd: 2 maart 2021
Pasen aan Zee
Terug naar overzicht