Sunday Vibes

Datum event: 28 jan 2024

Zondag 28 januari 2024
Geniet van een 6 gangen menu verzorgt door Chef Marcel van Lier en Chef Kelvin Lin. De aanvangstijd is tussen 12.00u en 12.45u
149,- per couvert
*Exclusief dranken

Kelvin Lin
Chef Lin is geboren en opgegroeid vlak bij Groningen en na een moeilijke jeugd op zijn 15e verhuist naar Azië waar hij een klassieke koksopleiding volgde. Hier leerde hij een techniek die heel anders was dan de westerse techniek die wij tot op heden gewend zijn. Hij leerde een techniek die Kaiseki genoemd wordt. Dit is een traditioneel Japans meergangendiner. Een verzameling aan vaardigheden en technieken.

In Azië leerde Chef Lin dat hij een eervol beroep heeft. Hij denkt veel in energieën en stelt dat hij als Chef een laatste eer kan bewijzen aan een product. Daarom moet het gerecht zo mooi mogelijk worden klaargemaakt, uit respect voor het product. Zo heeft hij dat van zijn leermeesters meegekregen.

Chef Lin vermengt keukens uit China, Japan, Korea en Indonesië. Een smakenpalet dat niet meer gemist kan worden. Laat u meenemen op de verschillende reiservaringen van Chef Lin en kom zijn kunsten uitproberen op de Sunday Vibes waarin hij samen met Chef van Lier een culinair 6 gangen wandeling voor u zal uitserveren.

Delen / Share / Teile:
Sunday Vibes
Terug naar overzicht