Ontbijt

Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat wij standaard het “Huis ter Duin”- ontbijt op uw kamer serveren. U ontvangt een rijkelijke gevulde picknickmand die voorzien is van prachtige producten. Deze ontbijt mand wordt op het gewenste tijdstip op uw kamer geserveerd en zo kunt u de dag in alle rust starten.

Indien gewenst, kunt u ook gebruikmaken van het internationale ontbijtbuffet in ons ontbijtrestaurant. U dient hier op voorhand een reservering voor te plaatsen, om verzekerd te zijn van beschikbaarheid. Reserveren is mogelijk via reservations@huisterduin.comWij werken we met vastgestelde tijden, zodat we het coronavirus zo min mogelijk verspreiden.

Als u een overnachting exclusief ontbijt geserveerd heeft, berekenen wij tijdens uw verblijf voor de bezorging van het ontbijt op de kamer EUR 35,00 per persoon. Voor een veilige spreiding van onze gasten in het ontbijtrestaurant werken wij met vastgestelde tijden en voorkomt vooraf reserveren teleurstellingen

Voor gasten tot en met 12 jaar is er voor de kamer een speciale Ontbijtbox beschikbaar. In het ontbijtrestaurant hebben wij een speciaal assortiment voor onze jongste gasten. Heeft u een overnachting exclusief ontbijt gereserveerd, geldt er een speciale prijs van EUR 17,50 voor het ontbijt van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Voor kinderen van 0-3 berekenen wij geen ontbijtkosten.

Delen / Share / Teile:
Ontbijt
Terug naar overzicht