It Must Be Now!

Grand Hotel Huis ter Duin is partner van het sustainable travel platform NOW. Het internationale platform informeert en inspireert over een verantwoorde manier van reizen. Hotels die alleen gecertificeerd zijn bij Earthcheck en die elk jaar progressie boeken maken deel uit van dit netwerk.it must be now

Meer over NOW
NOW! is gelanceerd op Earth Day 22 april 2017. Working as a ‘Force for Good’ is de missie van NOW! met als doel een ​​wereldwijde gemeenschap te creëren die gepassioneerd zijn door reizen en de uitdaging aangaan om de verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van reizen. NOW Transforming Hospitality GmbH is een project gecreëerd en persoonlijk gefinancierd door Onno en Alexa Poortier. Gezamenlijk willen zij met partijen uit de reisbranche een verschuiving in de hospitality bewerkstelligen om ervoor te zorgen dat het gedijt maar niet ten koste van de planeet en haar mensen.

Benieuwd naar hoe Grand Hotel Huis ter Duin zich inzet voor de Sustainable Development Goals? Bekijk hier de iniatieven van de familiehotel.

Delen / Share / Teile:
It Must Be Now!
Terug naar overzicht