Cure for Cancer Gala

Datum event: 14 sep 2024

Cure for Cancer Gala in Grand Hotel Huis ter Duin

In 2024 vindt het gala plaats op zaterdag 14 september en ook weer in Grand Hotel Huis ter Duin.

Het doel van Stichting Cure for Cancer is verbeteren van kwaliteit van leven

De Stichting Cure for Cancer zet zich in voor onderzoek naar prostaat-, blaas- en nierkanker. Met de inkomsten die worden verkregen uit sponsorgelden en donaties worden 4 onderzoekers gefinancierd, die binnen het Amsterdam UMC diverse onderzoeken doen en o.a. hard werken aan het ontwikkelen van betere diagnostische methodes. Door een betere diagnostiek wordt het mogelijk om in de toekomst steeds meer orgaanbesparend te gaan behandelen.

De stichting staat als een huis. In de afgelopen 10 jaar heeft de stichting samen met u 8 miljoen euro weten te genereren voor het noodzakelijke wetenschappelijke onderzoek naar blaas-, nier- en prostaatkanker. De onderzoekers, het bestuur en organisatie van de stichting zijn allen die hiertoe hebben bijgedragen ongelofelijk dankbaar voor deze geweldige betrokkenheid.

Vorige editie in 2023 is er een bedrag van 650.000 euro opgehaald! Grand Hotel Huis ter Duin heeft meerdere evenementen lopen, ook benieuwd naar onze agenda? Bekijk dan hier ons opkomende events!

Meer informatie kunt u vinden op de website de stichting.

Grand Hotel Huis ter Duin heeft zelf nog een aantal evenementen lopen voor een goed doel. Hier lees je meer over de opkomende gala’s die in het hotel zullen plaatsvinden. We dragen graag een steentje bij om samen een betere, gezondere toekomst te creëren.

Lees meer

Delen / Share / Teile:
Cure for Cancer Gala
Terug naar overzicht