Icoon van de Nederlandse kust

Geniet van Grand Hotel Huis ter Duin in het najaar. Een frisse strandwandeling op het Noordwijkse strand om vervolgens op te warmen met een warme choco met slagroom in Breakers Beach House. Of kies voor een ontspannende behandeling in het MC Wellness. Ga voor fine dining op het hoogste niveau en dineer in Michelin sterren Restaurant Latour.

Kleurrijk palet aan restaurants

Grand Hotel Huis ter Duin kent een kleurrijk palet aan restaurants en lounges; Breakers Beach House, Van Diepeningen Lounge, Restaurant Latour en Breakers Beach House. De vier gelegenheden met ieder een eigen identiteit en menukaart hebben allen één ding gemeen. Dat is u verrassen in alle opzichten. Grand Hotel Huis ter Duin en haar restaurants nemen u mee op een culinaire reis.

Laat u verwennen

In het MC Wellness centre kunt u uw dagelijkse beslommeringen loslaten en geeft u zich over aan de bekwame handen van het speciaal opgeleide team van deskundige schoonheidsspecialistes. Omringd door heerlijke geuren en warme, diepe kleuren zorgen de specialistes ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De vertrekken ademen een Oosterse sfeer uit met zachte, natuurlijke materialen. Het is de perfecte omgeving om totaal te ontspannen en tot rust te komen. Het MC Wellness biedt ontspannende behandelingen voor mannen en vrouwen. Dit kan variëren van losse behandelingen tot aan een uitgebreid dag arrangement.

Van een wandeling door Nationaal Park Hollands Duin tot aan een ontdekkingstocht in Historisch Leiden

De omgeving van Grand Hotel Huis ter Duin biedt voor ieder wat wils. Noordwijk, gelegen middenin Nationaal Park Hollands Duin is een prachtig natuurgebied waar men kan wandelen, fietsen of mountainbiken. Volg de speciale routes en laat u leiden door de bossen en de duinen. Het zou zo maar kunnen zijn dat u onderweg herten of konijnen spot.

Leiden staat bekend om haar rijke verleden. De diverse musea, waaronder de Museum Lakenhal en Museum Volkenkunde, zijn op loopafstand van elkaar gelegen. Ook een aanrader is museum Naturalis. In het vernieuwde Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga met het hele gezin op ontdekkingstocht door de fonkelnieuwe tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. Met 20 minuten arriveert u met de auto in Leiden. Parkeren is makkelijk in de parkeergarage Lammermarkt.

Blijft u toch liever dichterbij? Noordwijk heeft een gezellig shoppingcenter waar iedereen kan slagen. Van prachtige modezaken tot aan inspirerende interieurwinkels. Noordwijk heeft genoeg te bieden.

Onze conciërges geven u graag tips over de omgeving of kunnen u assisteren bij een heerlijke middag er op uit.

Delen / Share / Teile:

Gepubliceerd: 1 september 2020
Icoon van de Nederlandse kust
Terug naar overzicht