Pasen aan zee

Tijdens de paasdagen laten we de winterse dagen achter ons en genieten we van de lente. De welbekende bollenvelden staan weer in bloei en de zonnestralen nemen in kracht toe.

Pasta e Basta X Grand Hotel Huis ter Duin – UITVERKOCHT

Geniet van een heerlijk Italiaans familiediner met optredens van de artiesten van Pasta e Basta: een evenement dat u niet wilt missen!

Zondag 31 maart
18:30 uur – 22:30 uur
€125,- per persoon – 4 gangen diner exclusief dranken

Bekijk hier het menu.

Culinaire beleving aan zee

Breakers Beach House

Pal voor Grand Hotel Huis ter Duin is Breakers Beach House het stralende middelpunt om in het voorjaar maar vooral met Pasen lekker te genieten.

Zondag 31 maart: 3- of 4 gangen lunch en 4 gangen diner
Maandag 1 april: 3- of 4 gangen lunch en 4 gangen diner of Breakers Classics(verkleinde a la carte kaart)

Bekijk hier het menu.

Meer informatie 

Brasserie La Terrasse 

Waar kunt u beter genieten van de eerste zonnestralen dan in Brasserie La Terrasse? Het team van BLT staat klaar om u in een informele sfeer van de paasdagen te laten genieten.

Zondag 31 maart: 3- of 4 gangen lunch en 4 gangen diner
Maandag 1 april: 3- of 4 gangen lunch en a la carte diner

Bekijk hier het menu.

Meer informatie 

Restaurant Latour* 

Graag verwelkomen Chef Marcel van Lier en Maître – Sommelier – SHV Meestergastheer Stan Kerckhoffs u in Restaurant Latour. In het Paasweekend zijn zij speciaal geopend op Eerste Paasdag waar u verrast wordt met een a la carte diner en bijpassende wijnen.

Meer informatie 

Sfeervol genieten

Van Diepeningen Lounge; de huiskamer van Huis ter Duin en perfect voor een kop koffie met huisgemaakte patisserie of een mooi glas Champagne. Geopend van 09.00 uur tot 01.00 uur. Reserveren is niet mogelijk.

Petit Latour by Ruinart; genieten van een heerlijke champagne met een mooi uitzicht doet u bij Petit Latour by Ruinart. De champagnebar van Latour is gevestigd op de eerste etage van Grand Hotel Huis ter Duin.

Geopend wanneer het Nederlandse weer het toelaat

Terrace Bar: Het unieke terras met uitzicht op zee. Bij de Terrace Bar kunt informeel genieten. Geniet van diverse bites en kleine lunchgerechten. Reserveren is niet mogelijk.

Breakers Bell’agio: de beach bar van Breakers Beach House en de plek om in een ongedwongen sfeer te genieten van een mooie zonnige dag. Reserveren voor de strandbedden is alleen mogelijk door hotelgasten en abonnementhouders.

Kids Club

Ook met Pasen is de Kids Club van Grand Hotel Huis ter Duin geopend! Natuurlijk gaan we paaseieren zoeken en de eieren beschilderen. De minimum leeftijd om deel te nemen is 4 jaar. Toegang tot de Kids Club is gratis.

Verblijf aan zee 

Grand Hotel Huis ter Duin is gelegen middenin Nationaal Park Hollandse Duinen. Het erfgoed staat bekend om haar diversiteit. Duinen, bloemenvelden, veenweiden, landgoederen, monumenten, dorpen en grote steden wisselen elkaar af in dit gebied. Perfect om met de kinderen een frisse neus te halen of voor een mooie sportieve route op de fiets.

Direct boeken