Srefidensi Gala

Datum event: 24 nov 2024

Srefidensi Gala in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zondag 24 november 2024 is het zo ver! Op deze dag zullen zij de Onafhankelijkheidsdag van Suriname vieren in het Grand hotel Huis ter Duin. Dit wordt het derde Srefidensi Gala; Een feestelijke exclusieve gala-avond voor iedereen die de Surinaamse Droom een warm hart toedraagt.

Met optredens van de Surinaamse artiesten Angel Aruna, Stanlee Rabidin, Furnen Love Furnen, Ruben Anthony en de band Sabroso; zal de onafhankelijkheid uitbundig vieren.

Dit gala is tevens een jaarlijkse traditie, opbouwend naar de grootse viering van de 50ste verjaardag van de onafhankelijkheid van Suriname in 2025. Maar dat niet alleen: in een feestelijke ambiance brengt het gala ook het Surinaamse en het Nederlands netwerk bij elkaar en leggen het fundament voor de activiteiten van het project ’50 Jaar Srefidensi,’ zoals het gedenkboek en de tentoonstelling en andere initiatieven die ze willen ondernemen om een bijdrage te leveren aan de Surinaamse Droom en de toekomst van Suriname.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Grand Hotel Huis ter Duin heeft meerdere events staan in de agenda voor komende periode. Benieuwd naar de opkomende events, bekijk dan hier de planning!

Lees meer

Delen / Share / Teile:
Srefidensi Gala
Terug naar overzicht