10. Ongelijkheid verminderen

Preferred Hotels & Resorts

Partner activity: Preferred Hotels & Resorts vertegenwoordigt het beste en meest diverse wereldwijde portfolio van onafhankelijke hotels en onafhankelijke hotelervaringen. Om het hoogste niveau van klantentevredenheid te helpen verzekeren, eist Preferred Hotels & Resorts dat elk van zijn aangesloten hotels voldoet aan de Preferred Standards of Excellence™, erkende kwaliteitsnormen die worden gemeten aan de hand van jaarlijkse anonieme inspecties ter plaatse door professionele deskundigen van derde partijen.

Onze bijdrage: Grand Hotel Huis ter Duin is lid van Preferred Pride en de IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association). Voor zowel de gasten als de medewerkers wil Grand Hotel Huis ter Duin een veilige omgeving creëren.

 

Stichting Hulphond Nederland

Partner activity: Stichting Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond of middels systematische ervaringsgerichte therapie. De hulphonden van Hulphond Nederland helpen jaarlijks honderden volwassenen en kinderen, én hun omgeving, aan een betere kwaliteit van leven. Ze worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking of epilepsie.

Onze bijdrage: Alle gasten met jonge kinderen ontvangen bij een verblijf in Grand Hotel Huis ter Duin een ontvangstcadeau: Knuffelhond Flip. Knuffelhond Flip is de knuffelmascotte van Hulphond Nederland. Door de aanschaf van deze knuffelmascotte, komt de opbrengst van de verkoop ten goede aan de opleiding van echte hulphonden.

Delen / Share / Teile:
10. Ongelijkheid verminderen
Terug naar overzicht