13. Klimaatactie

REVOLT

Partner Activity: REVOLT besloot vorig jaar zich in te zetten voor een radicale transitie om duurzame mobiliteit verder te brengen. In 2030 wil ze met haar opvallende laadnetwerk energie altijd en overal beschikbaar maken voor duurzame mobiliteit. In een wereld waar bezit niet meer het belangrijkste is, maar duurzaamheid en gemak.

Onze bijdrage: Begin 2021 beschikte Grand Hotel Huis ter Duin over 4 elektrische laadpalen. Dat is in de zomer van 2021 uitgebreid tot 16 laadpalen.

 

Elektrische auto’s

Alle auto’s van het hotel worden in fases vervangen met elektrische auto’s.

Onze bijdrage: Grand Hotel Huis ter Duin heeft 7 auto’s die allemaal stap voor stap vervangen worden voor elektrische auto’s.

 

Hotels For Trees

Partner Activity: Hotels For Trees is opgericht in mei 2021. De organisatie draagt direct bij aan een groenere hotelwereld. Een hotelwereld waarin elke keer als een gast ervoor kiest een dagelijkse kamerschoonmaak over te slaan, er een nieuwe boom geplant wordt.

Onze bijdrage: Samen met Hotels For Trees heeft Grand Hotel Huis ter Duin al 300 bomen op het einde van 2021 geplant, ter compensatie van de CO2.

 

FLEETCOR

Partner Activity: FLEETCOR Clean Advantage® is een milieuvriendelijk programma dat gebruikers van Fleetcor het voordeel biedt om de CO2-uitstoot van hun wagenparken en voertuigen te compenseren. Als onderdeel van het Clean Advantage®-programma ondersteunt FLEETCOR een verscheidenheid aan initiatieven, verspreid over tal van projecten, die CO2 lokaal en wereldwijd opslaan.

Onze bijdrage: Grand Hotel Huis ter Duin heeft 8 auto’s en neemt deel aan Fleetcor Clean Advantage Program, wat betekent dat elke keer dat ze benzine gebruiken, de geproduceerde CO2 wordt gecompenseerd door CO2-compensatieprojecten. In het jaar 2017 hebben we 5,34 ton CO2 gecompenseerd.

Benieuwd wat mij nog meer doen op gebied van het sustainability? Bekijk onze It must be Now pagina.

Delen / Share / Teile:
13. Klimaatactie
Terug naar overzicht