Vaderdag

Datum event: 16 jun 2024

Binnenkort is het Vaderdag en dat betekent dat alle vaders verwend mogen worden. Grand Hotel Huis ter Duin inspireert u graag voor alle mogelijkheden.

Fruits de Mer

Trakteer uw vader op een heerlijke Fruits de Mer bij Breakers Beach House. Het team kijkt ernaar uit om u en uw vader te mogen verwelkomen in ons Beach House.

Reserveren

Whiskey is the key voor een blije vader

Verras uw vader met een heerlijke Whiskey in de Van Diepeningen Lounge. Kom optimaal genieten in de Van Diepeningen Lounge met een gezellige, unieke loungesfeer. De Van Diepeningen Lounge staat voor u klaar om een lekkere middagborrel te verzorgen of een avonddrankje in te schenken.

Reserveren

Swedish behandeling verzorgt door het MC Wellness

Dit jaar staat Vaderdag in het teken van ontspanning. De specialistes van het MC Wellness nodigen uw vader graag uit voor de special Swedish massage met hoofdmassage (incl. drukpunten voor ontspanning). Beleef een moment van ontspanning en kom helemaal tot rust tijdens deze ontspannende massage van 70 minuten. (€131,- per persoon, 70 minuten).

Reserveren

Lunch in La Terrasse

Trakteer uw vader op een heerlijke lunch in La Terrasse die in het teken zal staan van het witte goud, oftewel asperges. Geen liefhebber? Dan kunt u genieten van de vernieuwde a la carte kaart.

Reserveren

Patisserie Huis ter Duin

Wist u dat de Patisserie in Huis ter Duin ambachtelijke lekkernijen en zoetigheden aanbiedt voor Vaderdag? Bekijk de smaakvariatie in de collectie van de patisserie en proef de heerlijkheid. Verras uw vader met een lekkernij vol smaak.

Bestellen

Cadeaubon van Huis ter Duin en haar faciliteiten

Een altijd goed idee zijn de cadeaubonnen van Huis ter Duin en haar faciliteiten. Zo kunt uw vader op een moment genieten dat het voor hem uitkomt. De cadeaubonnen zijn gemakkelijk te bestellen via de knop onderaan de pagina.

 

 

Delen / Share / Teile:
Vaderdag
Terug naar overzicht