Welkom in Grand Hotel Huis ter Duin

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw reservering. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen. Via deze weg willen wij u graag informeren over de verschillende initiatieven en maatregelen die wij hebben genomen om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen.

Heeft u dieetwensen of allergiën, deel deze vooral met ons. Heeft u andere wensen en opmerkingen dan vernemen wij dat ook graag. Wilt u gebruik maken van de turndown service van onze housekeeping kunt u dat tevens aangeven. U maakt uw wensen kenbaar door via de mail of telefonisch contact op te nemen met onze afdeling reserveringen via reservations@huisterduin.com of 0713651300.

Wij wensen u een heerlijk verblijf.

Grand Hotel
HUIS TER DUIN

Stephan J.A.B. Stokkermans
Managing Director

 


Ontbijt

Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat wij standaard het “Huis ter Duin”- ontbijt op uw kamer serveren. U ontvangt een rijkelijke gevulde picknickmand die voorzien is van prachtige producten. Deze ontbijt mand wordt op het gewenste tijdstip op uw kamer geserveerd en zo kunt u de dag in alle rust starten.

Als alternatief kunt u gebruik maken van het internationale ontbijtbuffet in ons ontbijtrestaurant. Daar serveren wij een uitgebreider assortiment en uiteraard nemen wij de geldende RIVM maatregelen in acht. Voor de extra service in het ontbijtrestaurant en het uitgebreidere assortiment berekenen wij een toeslag van EUR 12,50 per persoon per ontbijt. Voor een veilige spreiding van onze gasten in het ontbijtrestaurant werken wij met vastgestelde tijden en voorkomt vooraf reserveren teleurstellingen.

Als u een overnachting exclusief ontbijt gereserveerd heeft, berekenen wij tijdens uw verblijf voor de bezorging van de ontbijtmand op de kamer EUR 22,50 per persoon. Als u de voorkeur geeft aan het internationaal ontbijtbuffet in het ontbijtrestaurant berekenen wij EUR 35,00 per persoon.

Voor gasten tot en met 12 jaar is er voor de kamer een speciale Ontbijtbox beschikbaar. In het ontbijtrestaurant hebben wij een speciaal assortiment voor onze jongste gasten. Heeft u een overnachting exclusief ontbijt gereserveerd, geldt er een speciale prijs van EUR 17,50 voor het ontbijt van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Voor kinderen van 0-3 berekenen wij geen ontbijtkosten.


De restaurants van Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin kent een kleurrijk palet aan restaurants en lounges; Brasserie La Terrasse, Van Diepeningen Lounge, Restaurant Latour en Breakers Beach House. De vier gelegenheden met ieder een eigen identiteit en menukaart hebben één ding gemeen: u verrassen in alle opzichten. Wij mogen vanwege de maatregelen 50 gasten per shift verwelkomen. Daarom verzoeken wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Meer informatie vindt u hier

“Ladies & Gentlemen serving Ladies & Gentlemen”

Over smaak valt niet te twisten, daarom stellen wij het op prijs als u zich gepast kleed in onze restaurants, bar en lounges. Daarmee is een ontbloot bovenlijf of bikini op de terrassen en in de restaurants niet toegestaan.

Grand Hotel Huis ter Duin biedt een breed palet van interne bezorgmogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner aan. We stellen het daarom op prijs als u bij ons bestelt in plaats van bij derden. Voor bestellingen van derden berekenen wij een toeslag van EUR 30,00 per kamer per bezorging. Het opwarmen/bereiden van maaltijden van derden wordt door ons niet gefaciliteerd.

Ontdek de Icoon van de Nederlandse kust

Patisserie Huis ter Duin
Het is een lust voor het oog, maar ook zeker een ware traktatie voor de mond. Al meer dan 25 jaar heeft Huis ter Duin haar eigen patisserie. Van heerlijke bonbons, tot vers gebak en feestelijke taarten. Al deze zoetigheden zijn vooraf aan uw verblijf te bestellen via de webshop.

Oops.. an empty minibar
Grand Hotel Huis ter Duin zegt nee tegen voedselverspilling. Hierdoor treft u een lege minibar bij aankomst. Wilt u een gevulde minibar? Bekijk hier onze minibar pakketten. Deze zijn vooraf en tijdens uw verblijf te bestellen.

Nationaal Park Hollandse Duinen
Grand Hotel Huis ter Duin is gelegen in Nationaal Park Hollandse Duinen. Het natuurgebied biedt een divers landschap met prachtige routes om te wandelen of fietsen. Hier vindt u meer informatie over onze fietsverhuur.

Spa & Beauty

MC Wellness en Arti Hairstylisten verwelkomen u graag voor ontspannende behandelingen uiteraard conform de maatregelen van het RIVM. Om die regels goed te kunnen handhaven hebben wij voor het gebruik van het MC Fitness centre, de sauna en het Turks Stoombad ingedeeld in verschillende shifts. Het zwembad is geopend van 07.00 uur tot 21.00 uur geopend. Tussen 10.00 uur en 19.00 uur ontvangen wij graag de kinderen tot en met 16 jaar met begeleiding. Daarvoor en daarna verwelkomen wij gasten boven de 16 jaar.

yoga

 

Check in

Bij binnenkomst ziet u dat we bij de receptie diverse hygiëne- en veiligheidsmaatregelen genomen hebben. De check in capaciteit is door maatregelen verkleind. Als u ons vooraf informeert over relevante zaken rondom uw verblijf levert u een waardevolle bijdrage voor een soepele check in. Valet parking is vooralsnog niet beschikbaar.

Het hotel maakt gebruik van een creditcard-autorisatie tijdens de check-in. Hierbij wordt een bedrag geautoriseerd op uw creditcard. Deze dient als garantie voor tijdens uw verblijf. Dit biedt u de mogelijkheid om uw bestedingen op het “room account” te laten boeken. De daadwerkelijke verrekening van uw uitgaven vindt plaats bij check out via dito credit card die wij geautoriseerd hebben.

Indien u niet beschikt over een creditcard dan is het uiteraard mogelijk een aanbetaling via pin of contant te verzorgen. Hierbij dient u bij aanvang van het verblijf alle kamernachten, parkeerkosten, toeristenbelastingen en eventuele extra’s inclusief een borg à €100 per persoon per nacht direct te voldoen. Dit biedt u eveneens de mogelijkheid om uw bestedingen op het “room account” te laten boeken.

Check out

Om wachtrijen bij check out te voorkomen bieden wij een express check out aan. Wanneer u uw creditcard inclusief een autorisatie of een borgstelling afgegeven heeft ter garantie van uw verblijf en uitgaven, dan kunt u gebruik maken van een express check out. Hiervoor kunt u uw kamerpasjes inclusief hoesje voorzien van kamernummer deponeren in de daarvoor bestemde express check out box op de balie van de Front Office. Hierna wordt uw autorisatie omgezet in een betaling. Mocht u een borg betaald hebben bij aanvang van uw verblijf, dan wordt deze teruggestort op de kaart waarmee is betaald. Zodra de betalingen en rekeningen door Grand Hotel Huis ter Duin zijn verwerkt, ontvangt u de bevestiging per mail.

Veiligheids- en hygiëne maatregelen

Uiteraard is uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers het allerbelangrijkste. Daarnaast hebben wij extra maatregelen genomen op het gebied van hygiëne. Geïnspireerd door de RIVM richtlijnen en ons gezonde verstand doen wij er alles aan om veiligheid en gastvrijheid parallel te laten lopen. Heeft u tijdens of voorafgaand uw verblijf vragen of opmerkingen, schroomt u niet deze met ons te delen.