Klamuze met Julie Huard

Op 2 april 2023 verwelkomen bij Julie Huard. Zangeres Julie Huard wonde prestigieuze Liesbeth List prijs tijdens het Concours de la Chanson in 2019. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière.

Julie Huard

In 2019 wint de Zangeres Julie Huard de prestigieuze Liesbeth List prijs tijdens het Concours de la Chanson. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder anderen Wende Snijders en haar eigen vader, de Franse Chansonnier Fernand Huard. Het inspireerde Julie om direct haar eerste eigen Single te releasen.

Carrière

Het Franstalige dansnummer “La Petite Femme” zorgde voor haar internationale bekendheid. Dj’s over de hele wereld draaien het nummer in hun shows. Van New York tot Beirut en van Parijs tot Miami, over de hele wereld is het nummer op verschillende radiostations te beluisteren.

Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelde. Opgegroeid met de muziek van haar vader startte Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelde zij zich meteen al als een vis in het water.

New York

De platenmaatschappij Grand Slam Productions in New York benadert de Nederlandse zangeres met een voor haar geschreven Latinnummer. Tijdens haar verblijf in New York komt de door deze opnamen in contact met de vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett waarmee zij vervolgens menig podium in New York betreed als special guest en treedt zij op in de grootste jazz-club van New York, Birdland, op Broadway en op meer dan honderd meter hoogte in een rooftop bar aan Fifth Avenue, recht tegenover het Empire State Building.

Een goed begin van 2022 na een bijzondere afsluiting van 2021 waarin Julie de finale wint van de achtste editie van de Artist of the Year verkiezing. Uit meer dan 10.000 acts op het internationale boekingsplatform Gigstarter verkozen zowel de vakjury als het publiek de 27-jarige Julie als beste act.