Werken bij Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin, gelegen op het Noordwijkse duin, kent een historie dat terug gaat tot meer dan 130 jaar geleden. Het hotel telt 254 kamers, waaronder 20 suites en 4 penthouses. De 19 meeting zalen zorgen ervoor dat wij de zakelijke gast veel kunnen bieden. Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bekijk hieronder enkele positie waar wij versterking zoeken. Heb je interesse om Grand Huis ter Duin te komen versterken? Vul dan het formulier onderaan in en dan nemen wij contact met je op.

Chef de Partie

Onze keukenbrigade zoekt te versterking van het team een Chef de Partie. Samen met het keukenteam draag jij zorg voor de keukenwerkzaamheden op jouw partie. Van de garde tot aan de entremetier, zorg jij ervoor dat jouw partie altijd georganiseerd is, en daarmee vorm jij een belangrijke basis in het keukenteam van Grand Hotel Huis ter Duin.

Restaurant Supervisor

Als Restaurant Supervisor draag je zorg voor een soepel verloop van de dagelijkse operationele werkzaamheden. Het team bestaat uit 15 – 25 enthousiaste medewerkers. In het team fungeer je het aanspreekpunt voor de medewerkers en gasten.

  • Je bent een voorbeeld in het team en je stuurt aan op basis van de service standards van Huis ter Duin en Preferred.
  • Je enthousiaste en gemotiveerde houding draagt bij aan een optimale werkhouding en sfeer binnen het team en je delegeert de juiste werkzaamheden op het juiste moment.
  • Je bent commercieel ingesteld en weet je passie voor eten en drinken over te brengen op gasten en medewerkers.
  • Jouw functie is gericht op gastheerschap waarin je dagelijks actief betrokken bent in de operatie.

Food and Beverage

Ben je meer een F&B tijger? Het kleurrijke palet aan restaurants bieden voor zowel onze gasten als medewerkers precies wat ze nodig hebben. Huis ter Duin is een familiebedrijf dat gelooft in talent. De diversiteit en de dagelijkse dynamiek zorgen ervoor dat dit een plek is waar jij wilt werken. Een passie voor gastvrijheid in combinatie met doorpakken is wat wij zoeken.

Staat jouw droomfunctie er niet tussen, neem een kijkje op www.werkenbijhuisterduin.nl voor meer vacatures. Tot snel in Huis ter Duin!

Meld je aan, dan nemen wij contact met je op
    Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen van Ik Werk met Passie